ZiponMedia

Vi hjälper dig att bygga tekniska lösningar för att tids- och kostnadseffektivt nå ut i TVn, surfplattan, mobilen eller webbläsaren.

ZiponMedia

Dagens tittare väljer själva när, var, hur men framförallt på vad de vill titta. Det rörliga innehållet har en enorm utbredning och vi måste vara tillgängliga, uppdaterade och redo för framtidens tekniska utveckling.

ZiponMedia hjälper dig att bygga tekniska lösningar för att tids- och kostnadseffektivt nå ut i TVn, surfplattan, mobilen eller webbläsaren.

Läs mer om oss

%

Produktions- implementering

%

Produktionsdesign

%

Tekniklösningar

%

Projektledning

Vår affärsidé

Zipon AB är ett familjeägt företag med många års erfarenhet inom media/tv, IT och interaktiva touchscreens.

 

Vårt koncept är att leverera helhetslösningar såsom produktidentifiering, planering, projektering, funktion och design. Vi arbetar med utveckling inom digitala plattformar, nya sätt att nå ut med rörlig bild med anpassning till din verksamhet.

 

Att du ska våga öppna upp ditt företag för ett snabbare och mer innehållsrikt informationsflöde till kunder och invånare.

 

Olika plattformar

  • Linjär TV 71%
  • Webb TV 97%
  • Digital Signage 55%

Vi jobbar så här

Vi ses för ett möte

På mötet går vi igenom dina önskemål, vilken budget du har och vilka plattformar du vill använda dig av. Du får en offert av oss.

Vi genomför

Uppdraget, projektet eller konsultationen med stor erfarenhet.

Vi finns kvar

Stöttar dig med support och vidare utveckling för din verksamhet.

 


Hör av dig

Vi vill gärna att du hör av dig till oss om du har frågor angående: produktionsdesign, teknikkonsult, linjärtv, webbtv, produktionsimplementering, digitalutveckling, produktlösningar och interaktiva touchscreens.

Maila oss här»